TEMEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ TEORİK ve UYGULAMALI EĞİTİM PROGRAMI

GEMHAM kurs duyurusu .jpeg (454 KB)Sayın Araştırmacılar;

Uzun süredir merkezimizden talep edilen ‘‘ TEMEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ TEORİK ve UYGULAMALI EĞİTİM PROGRAMI’’ nı gerçekleştireceğiz. Eğitim programımız, başta yüksek lisans/doktora öğrencileri olmak üzere, bilimsel araştırma teknikleri konusunda temel düzeyde teorik ve pratik bilgi almak isteyen bilim insanlarına açıktır.  GEMHAM-MÜSEM işbirliği ile yapılacak olan eğitim programı sadece teorik veya teorik + pratik olarak iki formatta gerçekleştirilecektir. Teorik eğitim programı 31 saatlik; temel araştırma teknikleri içeren online eğitim programını, teorik + pratik eğitim programı ise 67 saatlik; online temel eğitim programı yanı sıra laboratuvar uygulamalarını içermektedir. Marmara Üniversitesi Genetik ve Metabolik Hastalıklar Araştırma ve Uygulama Merkezinde (GEMHAM) gerçekleştirilecek pratik eğitimine katılım 10 kişi ile sınırlıdır. Başvuru önceliği göz önünde bulundurularak katılımcılar seçilecektir. Teorik kısım için katılımcı sınırı bulunmamaktadır.

29-30 Kasım, 6-7 Aralık ve 13 Aralık 2021 Teorik eğitim (Kişi başı 1000 TL)

1-3 Aralık, 8-10 Aralık 2021 Teorik ve uygulama eğitimi (Kişi başı 3500 TL)

Kurs programı için tıklayınız